Gran Pilates

Mai és tard per moure't i sentir-te bé al teu cos. El moviment és vida. Activem-nos!

Pilates grupos reducidos

A Fisiomoviment hem escoltat massa vegades: he après a viure amb dolor,  el dolor forma part del meu dia a dia, he de demanar ajuda per a fer coses que abans podia fer sol, encara sóc jove i em sento jove i no vull deixar de moure’m i de fer vida normal.

El dolor sol ser una alerta que ens dona el cos perquè ens aturem, perquè ens mirem i cuidem el múscul o l’òrgan que s’està ressentint.

És cert que a mesura que ens fem grans, van apareixent dolors relacionats amb processos naturals de desgast. L’artrosi per exemple es pot manifestar en múltiples articulacions del nostre cos: als genolls, a l’esquena, l’espatlla, produint dolor i moltes vegades limitant-nos la mobilitat i la força. També apareixen dolors musculars o tendinosos relacionats amb la pèrdua d’elasticitat dels teixits. Tot plegat ens alerta de l’inici d’una roda de limitacions que hem d’intentar aturar des dels primers símptomes. Abans que un dolor es cronifiqui o una lesió condicioni el nostre dia a dia, hem d’activar-nos i actuar.

Pilates senior para personas mayores, para mantener el cuerpo y el espíritu joven

El dolor sol ser una alerta que ens dona el cos perquè ens aturem, perquè ens mirem i cuidem el múscul o l’òrgan que s’està ressentint. De vegades la recuperació arribarà fent repòs. Altres cops la cura del dolor es troba en el moviment curatiu. Però on segur que no trobarem mai la cura i la recuperació és en la inacció. Quan la nostra reacció davant del dolor és paralitzar-nos i deixar de moure’ns, la musculatura ràpidament perd el to i s’atrofia.

Paral·lelament al debilitament de la part del cos afectada, sorgeix un grup muscular que adopta unes funcions compensatòries que no li pertoquen, i sol acabar sobrecarregant-se i causant més dolors.

Com a resultat el cos va modificant la seva postura, encongint-se i reduint la seva mobilitat per protegir-se i evitar molèsties. Aquesta roda no és imparable i mai és massa tard per aturar-la.Tenim casos de persones d’edat avançada que han fet grans progressos impensables dia a dia, mes a mes a F&M. Trobarem el moviment que és bo per a tu, el que et cura i et recupera, un moviment que t’ajudarà a retornar a la vida quotidiana amb més autonomia i llibertat. Treballarem en un grup reduït o en sessions personals, centrant-nos sempre en el que tu necessites, el que és bo per a tu.

Pilates para personas mayores en Fisiomoviment. La mejor medicina para nuestro cuerpo es el movimiento sano.

El nostre objectiu des del moment que entris a Fisiomoviment és que el teu cos progressi cap a una major mobilitat, que guanyis elasticitat i to muscular de braços i cames, i que enforteixis el core (la teva faixa abdominal). Quan ens fem grans les coses més senzilles prenen gran importància. Vestir-nos, aixecar-nos i estirar-nos al llit,caminar pel carrer i moure’ns sense por de caure, gaudir del nostre temps amb la millor qualitat de vida possible! Aquests seran els nostres objectius.

Les 3 claus de millora de les sessions Senior d'FM

  • Mantenir i millorar l’equilibri i la coordinació de moviments.
  • Mantenir i millorar els canvis de posició, enfortir i tonificant la musculatura que se n’encarrega.
  • Millorar la mobilitat activa integral.
El nostre objectiu des del moment que entris a Fisiomoviment és que el teu cos progressi cap a una major mobilitat, que guanyis elasticitat i to muscular de braços i cames

El treball que farem en cada sessió començarà amb exercicis bàsics, que seran dirigits per un fisioterapeuta especialitzat en cas d’existir lesions o dolors. I progressivament, a mesura que la musculatura es tonifica i guanya mobilitat, els exercicis augmentaran la dificultat i l’exigència, passant de posicions estàtiques a moviments dinàmics, fent ús de materials (bandes elàstiques, pilotes) que ens ajudaran en el moviment, ens facilitaran la posició o augmentaran la dificultat de l’exercici.

T’animem a venir al centre i experimentar canvis molt positius ja des del primer dia. Trobaràs altres persones que estan en etapes més avançades del seu progrés i amb les que podràs compartir els teus dubtes i experiències. I compartiràs amb nosaltres un espai acollidor, de salut i benestar, en el qual tots ens retrobem cada dia fent la gran família de Fisiomoviment.

Lecturas relacionadas

contacta'ns